Bota

Nga censura deri në vrasje

Censurë, mbikëqyrje, lajme të rreme, rritje e rrezikut fizik…

Gazetarët në gjithë botën përballen me këto lloje pengesash dhe të tjera, gjatë përpjekjeve për të raportuar të vërtetën.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.