Kosova

Ngrihet edhe një tendë nga serbët në Jarinjë

Ngrihet edhe një tendë nga serbët në Jarinjë

Rrugët në Jarinjë vazhdojnë të jenë të bllokuara edhe pas 51 orësh prej që ka hyrë në fuqi reciprociteti.

Ndërkaq është ngritur edhe një tendë e re nga qytetarët serbë të cilët kanë lënë edhe punët e tyre, disa nga ta janë edhe punëtorë në minierën e Trepçës dhe po qëndrojnë aty, por që nuk kanë dhënë shumë detaje.

Në krye të tyre po vazhdon të qëndrojë deputeti i Kuvendit të Kosovës, Igor Simiq.