Show Biz

Nexhmie Pagarusha sjellë këngën “Mbushni gotat”

Diva shqiptare Nexhmije Pagarusha dhe këngëtarja Violeta Kukaj sjellin duet së bashku.

Pavarësisht moshës së shtyrë diva shqipëtare Nexhmija nuk po e braktis muzikën. Ajo sot ka publikuar këngën e re bashkë me videoklip.

Duke sjellur  “Mbushni gotat” në duet me këngëtaren e njohur të muzikës popullore Vjoletë Kukaj-Retkoceri ato sollën një nostalgji të madhe tek adhuruesit e muzikës moderne shqipe.

Kjo është kënga e cila u publikuar para pak minutash arriti klikime të shumta dhe është pritë mjaft mirë nga të gjithë sidmos zëri  dhe prezenca e Nexhmijës e cila i kishte munguar shumë botës skenike./Kosova.info./