SHËNDETËSIA

Nëse vuani nga alergjia, këto bimë mbani në shtëpi: Ajri i pastër për jetë më të lehtë!

Nëse ju ndodh që në mëngjes, sapo të ngriheni nga shtrati, teshtini edhe nga disa herë pa ndërprerë – kjo do të thotë që jeni alergjikë

Ka diçka në ambientin tuaj që “nuk lejon” të merrni frymë normalisht, transmeton Telegrafi.

Ekspertët propozojnë t’i gjeni disa nga këto bimë të cilat pastrojnë ajrin dhe pengojnë kollën alergjike:

1. Spatifilum

2. Dracena marginata

3. Aglaonema

4. Ficus elastica

5. Fieri shtëpiak

6. Lule shpata (Sansevieria)

7. Aloe vera

8. Palma Areca

9. Fikusi

10. Dredhka angleze (Hedera Helix)