Life Style - Funny

Nëse mendoni se i keni parë të gjitha, mos u nxitoni ta thoni! Pasagjeri habiti gjithë të pranishmit me veprimin në avion

Fluturimet e gjata nënkuptojnë edhe konsumimin e ushqimit të kompanive ajrore, por standardet variojnë edhe në bazë të atyre që të bien për pjesë për të ndarë udhëtimin.

Janë të shumtë ata që blejnë ndonjë gjë për siguri, përpara se të hipin në avion, se s’i dihet si paraqitet gjendja e ushqimit.

Një pasagjer kishte ruajtur një picë nga porosia e mëparshme për ta konsumuar më vonë, por pica shijon e ngrohtë, për shumë njerëz, dhe burri në fjalë la pa fjalë gjithë të pranishmit me veprimin e bërë.

Burri vuri copën e picës te drita e vogël mbi sedilje për ta ngrohur, imazh që përfundoi ngado në rrjetet sociale, duke u bërë virale në internet.

Nëse mendoni se i keni parë të gjitha, mos u nxitoni ta thoni!