Love & Sex

Nëse e dashura juaj bën këtë veprim në shtrat, me siguri ju tradhton

Me siguri të gjithë djemtë e mendojnë të paktën njëherë gjatë një lidhjeje se për çfarë mund t’i tradhtojë partnerja. Madje dhe vajzat vetë mund ta mendojnë se për çfarë mund ta tradhtonin partnerin e tyre, mirëpo një studim ka gjetur arsyen.

Të gjitha femrat që gënjejnë për orgazmën tradhtojnë! Pra, nëse nuk i përket kësaj kategorie mund të marrësh frymë lirisht!

Sipas një studimi të publikuar nga “Sexual Behaviour” ku u morën në studim 138 femra dhe 121 meshkuj, dolën në përfundimin se femrat të cilat shtiren se po përjetojnë orgazmën kanë më shumë gjasa të tradhtojnë. Nuk po guxojmë të themi se kanë tradhtuar tashmë!

Shumë femra edhe përse janë të dashuruar me partnerin, nuk kanë aspak dëshirë të kryejnë seks me të sepse thënë troç fare “ai nuk i kënaq”! Dhe duke mos ia prishur qejfin partnerit, shtiren se përjetuan orgazmën shumë shpejt dhe tani është radha e tij! Zgjidhje e zgjuar, apo jo?

Mirëpo në të tilla raste, partnerja femër është ende plot me “uri” për seks, ndaj do të hedhë sytë diku tjetër për të mbushur boshllëkun që i mungon! Dhe nuk ishin të pakta rastet ku e pranuan se kanë tradhëtuar, por sërish nuk heqin dorë nga partneri.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.