INTERVISTA

Nëse arrin ekonomia kosovare të kthehet në stadin e vitit 2019, storie suksesi

Ndërsa vendi po kalon nëpër një krizë ekonomike, e rënduar veçmas nga pandemia, Kosova.info ka zgjedhur të bisedojë me Ramiz Kelmendin, ish zëvendëskryeministër dhe presidenti kompanisë “Elkos”, për të kuptuar se si po i qasen asaj institucionet relevante.

Saktësisht për të kuptuar më shumë rreth situatës së krijuar nga Covid-19, por edhe problemeve të tjera, të cilat e preokupojnë sot për sot opinionin publik.

Ndiqeni intervistën e plotë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.