Nënshkruhet marrëveshja mes Qeverisë dhe Bankës Evropiane për Investime në vlerë të 33 milionë eurove

Qeveria e Kosovës ka nënshkruar marrëveshje me Bankën Evropiane për Investime në vlerë të 33 milionë eurove.

Kjo marrëveshje është pjesë e projektit për ndërtimin e impianti fotovoltaik diellor me kapacitet 100MW.

Përfaqësues i Qeverisë ishte ministri i Financave dhe Transfereve, Hekuran Murati.

Go to TOP