Kosova

“Nëna e Arkanit ishte e martuar me një shqiptar të njohur nga Kosova”

Kriminelin serb të luftërave në Kroaci, Bosnje dhe Kosovë, Zeljko Raznatovic Arkan, i vr arë në fillim të viteve 2000 në Beograd, të gjithë e njohim, por nuk e dinim një detaj, që nëna e tij, para se të martohej me babain serb të tij, ishte e martuar me një shqiptar të njohur.

Nëna e Arkanit, Slavka Josifovic, para se të martohej me Velko Raznatovicin, ishte e martuar me luftëtarin part izan shqiptar, Meto Bajraktari, i cili ishte vr arë nga bashkëpunëtorët e an ti-fas hist ëve në vitin 1943, gjatë luf tës nacio nalç liri mtare.

Publicisti Shkelzen Gashi në një publikim në Facebook, se ai që ka v ra Meto Bajraktarin ka bërë një dëm shumë të madh se vra sjen e një personaliteti të veçantë të Kosovës.

“Ai që e ka v ra M eto Bajraktarin në vitin 1943 e ka ba një dam shumë më të madh se vr asja e një personaliteti të veçantë të kosovës, sepse disa vjet mbas kësaj vra s jeje, ish-gruaja e meto bajraktarit, slavka josifovic, u martua me oficerin Velko Ražnatovi?, me të cilin lindi një djalë, željko ražnatovi?, i cili gjatë viteve 1990, i njohur me nofkën Arkan, kreu kr ime të tm er shme në Bosnje, Kroaci e Kosovë”, ka shkruar Gashi. /AlbNews