Rajoni

Në zgjedhjet lokale në Sarajevë votohet Albin Kurti!

Në Bosnjë e Hercegovinë ku po mbahen zgjedhjet lokale duket e pabesueshme, por një votues ka hedhur votën për liderin e LV-së, Albin Kurti, shkruan Kosova.info

Kjo ka ndodhur në komunën Qyteti i Vjetër në të cilën garuan katër subjekte.

Në listën për subjekt, një votues ka shënuar emrin e Albin Kurtit dhe e ka rrumbullakuar atë.

Ai me një koment shoqërues arsyetoi votën e tij duke thënë se “Kurti është i vetmi politikan në Ballkan që nuk është i korruptuar”. /Kosova.info/