Bota

Në Spanjë, 1,720 viktima nga koronavirusi

Autoritetet në Spanjë raportuan për 394 viktima nga koronavirusi qysh të shtunën.

Kjo shifër e çon në 1,720 numrin total të të vdekurve si pasojë e sëmundjes COVID-19 në Spanjë.

Mbi 3,600 raste të reja të të infektuarve janë konfirmuar po ashtu.

Sipas zyrtarëve shëndetësorë, në total 28,572 njerëz janë identifikuar si të prekur nga koronavirusi, ndërsa 2,575 janë shëruar.

Pas Italisë dhe Kinës, Spanja ka numrin më të madh në botë të rasteve me koronavirus.

Shumica e viktimave në këtë vend janë regjistruar në kryeqytetin Madrid.