Rajoni

Në Serbi orë policore gjatë gjithë vikendit

Autoritetet në Serbi kanë vendosur orë policore gjatë gjithë vikendit.

Përkatësisht, ora policore fillon të premten në ora 5 pasdite deri të hënën në 5 të mëngjesit.

Kështu vendosi Shtabi i Krizës ndaj COVID-19 në Serbi.

Pensionistët do të kenë mundësi të dalin të treg të premteve nga ora 4 deri në orën 7 të mëngjesit, si dhe pronarët e kafshëve shtëpiake do të jenë në gjendje t’i nxjerrin kafshët e tyre në mbrëmje nga ora 23 deri në ora 1 dhe të dielave nga ora 8 deri në orën 10 të mëngjesit.

Në Serbi, gjatë 24 orëve të kaluara, 219 persona janë infektuar me koronavirusin e ri, dhe katër kanë vdekur, njoftoi Darija Kisiq Tepavçeviq nga Instituti për Shëndet Publik.

Numri i përgjithshëm i personave të infektuar në Serbi është 2,666, ndërsa 65 kanë vdekur.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.