LAJMET

Në Serbi, 3,460 të infektuar, 17 njerëz vdiqën

Në 24 orët e fundit, 3,460 persona të tjerë të sapo infektuar u konfirmuan në Serbi dhe 17 persona vdiqën.

Ka 152 pacientë në aparate për frymëmarrje.

Në 24 orët e kaluara, 15.200 njerëz u testuan.

Aktualisht, 3,776 njerëz janë të shtruar në institucione të kujdesit shëndetësor në Serbi.

Numri i përgjithshëm i rasteve të regjistruara në Serbi është 446,313. Që nga fillimi i pandemisë kovida 19, 4,383 pacientë kanë vdekur në Serbi dhe 2,888,376 njerëz janë testuar.