Kosova

Në ora 18:00 fillon numërimi i votave me kusht

Sot në Qendrën e Numërimit dhe Rezultateve pritet të filloj procesi i numërimit të votave me kusht dhe personave me nevoja të veçanta.

Komisioni Qendror Zgjedhor njofton se numërimi do të nis nga ora 18:00.

Deri tani nga KQZ janë numëruar votat e rregullta dhe ato me postë.