Show Biz

Në një libër të ri për Elvis Presleyn thuhet se ai ishte pedofil dhe kishte të dashura të mitura

Elvis Presley ishte pedofil dhe kishte të dashurën 14-vjeçare më të ri se ai gjersa ishte në një turne kur kishte 22-vjet, shkruan në një libër.

Autori Joel Williamson ka thënë se mbreti i “Rock and Roll” ka mbajtur një grup prej tre vajzash 14-vjeçare me të në turne, të cilët ishin të gatshëm për “luftime me jastëk, gudulisje dhe puthje”.

Në librin “In Elvis Presley: A Southern Life”, Williamson gjithashtu pretendon se ai e mashtroi të dashurën 15-vjeçare, Dixie Locke, ndërsa po shkonte për një vizitë në spital.

Elvis thuhet se kishte një varg femrash të mitura, përfshirë edhe gruan e tij, Priscilla. Çifti u takua në Bad Nauheim, Gjermani, gjatë kryerjes së detyrës ushtarake kur ajo ishte vetëm 14-vjeçare.

“Ka pasur një lumë femrash në jetë”, shkruan ndër të tjerash në libër dhe më tutje raportohet se nga viti 1958 deri në vdekjen në vitin 1977, ai gjithmonë kishte nevojë për një grua apo vajzë në shtrat.

Ndryshe, Williamson pohon gjithashtu se Elvisi ishte ‘i fiksuar në virgjëri’, duke fjetur me dy virgjëresha 26-vjeçare të vetëshpallura në gusht të vitit 1970.