Rajoni

Në Maqedoninë e Veriut rikthehet ora policore gjatë fundjavës

Në Maqedoninë e Veriut, ndonëse më herët gjatë javës u lehtësuan masat kundër koronavirusit, autoritetet kanë vendosur që të fusin në izolim të plotë shumë qytete, përfshirë edhe kryeqytetin, Shkupin.

Në Shkup, Tetovë, Kumanovë dhe Shtip, izolimi i plotë ka nisur të premten dhe pritet të zgjasë deri të hënën.

Në qytetet e tjera, qytetarët nuk do të mund të qarkullojnë nga 16:00 deri në 5:00.

REL ju sjell disa fotografi të bëra të dielën në qytetin e Shkupit.


Shkup, 7 qershor, 2020.
Shkup, 7 qershor, 2020.
Shkup, 7 qershor, 2020.
Shkup, 7 qershor, 2020.
Shkup, 7 qershor, 2020.
Shkup, 7 qershor, 2020.
Shkup, 7 qershor, 2020.
Shkup, 7 qershor, 2020.
Shkup, 7 qershor, 2020.
Shkup, 7 qershor, 2020.
Shkup, 7 qershor, 2020.
Shkup, 7 qershor, 2020.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.