Video

Në luftë me pitonin gjigand për të shpëtuar qenin

Një grup njerëzish kanë luftuar me një piton gjigand për të shpëtuar qenin.

Pitoni kishte mbërthyer qenin dhe po e mbyste kur banorët fillojnë të bëjnë gjithçka që mundeshin për të luftuar zvarranikun.

Ata fillojnë ta godasin me shkopinj në mënyrë të vazhdueshme dhe një qen tjetër përpiqet të trembë gjarpërin duke lehur.

Kur taktika nuk fuksionoi, njëri prej tyre rrezikon jetën duke e kapur zvarranikun nga bishti dhe e tërheq. Pitoni më në fund liron qenin dhe në mënyrë të pabesueshme kafsha shtëpiake arrin të shpëtojë pa u lënduar.

Pamjet e luftës së njerëzve për të shpëtuar qenin janë publikuar në faqen e Facebook, Love Pattaya Thailand të mërkurën.