Në kërkim të një jete më të mirë shumë migrantë përfundojnë në varret serbe

Përderisa shumë migrantë nga Afganistani, Siria dhe vende të tjera e kalojnë Ballkanin me shpresën për të arritur në një vend të Bashkimit Evropian, jo pak prej tyre nuk arrijnë kurrë në destinacionin e planifikuar. 

Go to TOP