Life Style - Funny

Në karantinë, kështu rri në shtëpi Natasha

Natasha, apo sic e njohim Natalee, është në karantinë.

Por, edhe pse në izolim, modelja na ka treguar se kudo që është, duket seksi cdoherë.

Në Instagram, Natasha ka hedhur një fotografi ku shihet se është në bikine dhe dukej shumë seksi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.