Bota

Në Itali regjistrohen 20 viktima dhe 230 raste të reja Covid në 24 orët e fundit

Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë Italiane, gjatë 24 orëve të fundit në vend janë regjistruar 20 viktima nga koronavirusi (dje ishin 13), për një total prej 35017 që nga fillimi i emergjencës shëndetësore.

Autoritetet e shëndetësisë raportuan gjithashtu se sot u regjistruan edhe 230 raste të reja pozitiv (dje ishin 162) për një total prej 243.736

Në Rajonin e Lombardisë sot u regjistruan 10 viktima nga koronavirusi për një total prej 16 755 vdekje, si edhe 80 raste të reja të pozitivitetit Covid.