Rajoni

Në Itali janë raportuar 827 viktima dhe 28.352 raste të reja me COVID-19

Në Itali u regjistruan sot 28 352 raste të reja infektimi me COVID-19 në 24 orët e fundit, sipas buletinit të fundit të Ministrisë së Shëndetësisë.

Numri ditor i viktimave është 827.

Aktualisht, numri i rasteve pozitive pësoi një rëni me 7 952, ndërkohë që ai i të shëruarve arriti në 35 467.

Numri i pacientëve të pranuar në kujdes intensiv pësoi rënie për të dytën ditë radhazi, nga 3 846 dje në 3 782, me një rënie prej 64 njësi. Gjithashtu në rënie, për të katërtën ditë radhazi, edhe numri i të shtruarve në pavijonët COVID, nga 34 038 dje në 33 684, me një rënie prej 354 njësi.