SHKENCË

Në hënë jetojnë 250 milionë banorë, ndërsa në tokë i dërgojnë njerëzit për dënim

“Të gjitha që keni dëgjuar për hënën janë gënjeshtër”, ka thënë ish piloti i CIA Xhon Lir, i njohur në qarqet e teoricienëve të konspiracionit.

Ai pohoi se ka zbardhur strukturat e fshehura në Hënë dhe posedon fotografi të pabesueshme për të cilat thotë se qartë tregojnë strukturat artificial dhe fizikut. Ai pohoi se në këtë moment në Hënë jetojnë 250 milion njerëz.

Njerëzit në hënë ka shkuar në vitet e 40 dhe të 50 të shekullit  të kaluar duke shfrytëzuar fluturaken antigravitues të Teslës.

“Nuk mund të dëshmojë sepse do të isha i vdekur, por kjo është logjike sepse çfarë do të bënte tjetër qeveria amerikane?

Në incizimin e tij mund të shihen fotografi të bëra nga observatoriumi Yerks më 1946.

“Siç e dimë tymi, pluhuri nuk mund të ngritën në vakum. Por në këto fotografi qartë shihet si tymi ngritët në re të mëdha dhe zgjerohet në atmosferë.

Lir shpjegon si Hëna është krijuar në Jupiter 40 milion vite, ndërsa në kohën e epokës së fundit të akullt  para 15.000 viteve, është tërhequr në orbitën e Tokës. Krejt kjo shpjegon nga në Hënë qytetet e mëdha , civilizim dhe bazë.

“Banorët e Hënës janë jashtë tokësorë që deri diku të përkujtojnë në njerëz. Atje ka edhe të “himtë” por ata jetojnë nën sipërfaqen e Hënës dhe punojnë në laboratorë të mëdha. Por rrëfimi shkon përtej: Toka është planet dënuese , burg dhe planetë të tilla burgu ka më së shumti një miliardë. /Kosova.info/