KULTURË

Në “Hardh Fest” do të promovohen librat e Xhevdet Bajrajt

“Pavarësisht ku është, në anën tjetër të botës – në Meksikë, në Evropë, në ndonjë qytet, fshat, a lagje, në mendjen, zemrën e shpirtin e tij poetik është Rahoveci.”

Është fjala për shkrimtarin Xhevdet Bajraj, i cili këtë edicion të Hardh Fest-it, përmes aktivitetit Hardh Poezi, do të promovojë dy libra.

“Në Hardh Fest 2019 – në Hardh Poezi, vjen promovimi i dy librave të jashtëzakonshëm nga poeti Xhevdet Bajraj, ‘Ca kokrra rrushi Rahoveci’ dhe ‘Kur qajnë hardhitë’ (Shtëpia Botuese Armagedoni)! Një event i paharrueshëm, ngjarja më përfaqësuese kulturore përmbyllëse e Hardh Fest-it të sivjetshëm – për të mos u humbur”, thuhet në njoftimin e organizatorëve.

Rikujtojmë se edicioni i sivjetmë i “Hardh Fest” do të mbahet gjatë datave 16, 17, 18 gusht në Rahovec, nën moton “Një got’ për mot”.