Bota

Në Evropë rritet mosdurimi ndaj hebrenjve

E ardhmja e hebrenjve në Evropë po vihet në pikëpyetje, për shkak të rritjes së anti-semitizmit.

Organizatat për të drejtat e njeriut thonë se situata është shqetësuese dhe bëjnë thirrje për veprime të menjëhershme.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.