Kombëtare

Në dyert e kishës ortodokse në Gjakovë, vendosen emrat e serbëve që kryen krime

Protestuesit kanë vendosur në dyert e kishës ortodokse banerin me emrat e serbëve, që sipas tyre kanë kryer krime në Gjakovë.

Janë vendosur edhe dy pankarta të tjera me mbishkrimin, “I keni duart me gjak” dhe “Gjakova nuk harron”.

Image