Kosova

Në ditën e cila mund të jetë e fundit në krye të qeverisë, kabineti i Kurtit shkarkon edhe një bord të një ndërmarrjeje

Qeveria në detyrë ka shkarkuar Bordin e Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike “KRU Mitrovica” dhe ka emëruar Bordin e ri por që nuk i kanë treguar emrat e tyre.

Me kërkesë të Ministrisë së Financave, Qeveria në detyrë ka ndarë 12 milionë euro për zbatimin e Pakos Emergjente.