ROZË

Në ditëlindjen e tij u dashurua në të, urimi plot emocion i Sarës për Ledionin

Janë dy nga personazhet më të komentuara shqiptare dhe një nga çiftet më të pëlqyera.

Bëhet fjalë për Sara Hoxhën dhe Ledian Liçon. Ky i fundit sot ka ditëlindjen dhe një urim nga bashkëshortja e tij, s’kishte si të mungonte.

Janë dy nga personazhet më të komentuara shqiptare dhe një nga çiftet më të pëlqyera.

Bëhet fjalë për Sara Hoxhën dhe Ledian Liçon. Ky i fundit sot ka ditëlindjen dhe një urim nga bashkëshortja e tij, s’kishte si të mungonte.

Ajo ka postuar një fotografi nga kurorëzimi i dashurisë së saj teksa ka shkruar: Vite më parë, në ditëlindjen e tij, e takova shpirtin tim binjak. Nuk ka bashkëshort dhe baba më të mirë që mund të kisha për dy djemtë e mi! Të dua

Ndryshe, dyshja shumë shpejtë do të bëhen prindër për herë të dytë.

Ajo ka postuar një fotografi nga kurorëzimi i dashurisë së saj teksa ka shkruar: Vite më parë, në ditëlindjen e tij, e takova shpirtin tim binjak. Nuk ka bashkëshort dhe baba më të mirë që mund të kisha për dy djemtë e mi! Të dua

Ndryshe, dyshja shumë shpejtë do të bëhen prindër për herë të dytë.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.