Kosova

Në autostradën “Arbën Xhaferi” përsëri do të kryhen punime të tjera

Ministria e Infrastrukturës dhe Ambientit nëpërmjet një njoftimi zyrtar ka bërë të ditur se në Autostradën “Arbën Xhaferi” do të kryhen përsëri punime – raporton Kosova.info

Ja njoftimi zyrtar:

NJOFTIM PËR ZHVILLIMIN E PUNIMEVE TJERA NË AUTOSTRADËN “ARBËN XHAFERI”.

Ju njoftojmë se 11 dhe 12 korrik 2020 ( e shtunë dhe e dielë), në kryqëzimin (Banullë)-Dheu i Bardhë, pjesa: kryqëzimi në (Banullë)-Udhëkryqi Bresalc, do të bëhet mbyllja për qarkullim në segmentit6 të Autostradës “Arbën Xhaferi” nga kyçja në fshatin Konjuh deri në kyçjen e fshatit Babush.

Punimet në fjalë do të zhvillohen për montimin (vendosjen e trarëve), në mbikalimin në fshatin Banullë.

Kjo pjesë e Autostradës “Arbën Xhaferi” do të jetë e mbyllur të shtunën dhe te dielën nga ora 8.00 deri në ora 18.00.

Qytetarët që këto dy ditë kanë planifikuar të kalojnë nëpër këtë autostradë, si rrugë alternative për qarkullim do të jetë rruga e vjetër Prishtinë – Ferizaj./Kosova.info/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.