Rajoni

Në afërsi të një fushe sportive në Manastir, zbulohen tre bomba

Dje në orën 12.45 në SPB Manastir u raportua se në afërsi të fushës së futbollit në fshatin Dollno Orizare, rajoni i Manastirit, gjatë punimeve ndërtimore, u gjetën tre granata dore të inaktivizuara, të cilat burojnë nga Lufta e Parë Botërore, deklarojnë nga MPB. Nga atje shtojnë se bombat u siguruan nga dhe larguar nga piroteknike nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtimit.

Shfaq më shumë
//zikroarg.com/4/3473483