SPORT

Ndryshime në formulën e Europa League, ja pse favorizohen ekipet shqiptare

Me sistemin e ri, të gjitha klubet e Ligës së Europës, ku bëjnë pjesë edhe ato shqiptare, nuk do të ndeshen me asnjë prej skuadrave kampione që do të vijnë nga Championsi.

Po kështu, skuadra shqiptare që merr pjesë në Ligën e Kampioneve, Skënderbeu ose Kukësi, nëse eliminohet dhe përfundon në Ligën e Europës, do të ndeshet vetëm me ekipe që kanë bërë të njëjtin rrugëtim si ajo, pra janë eliminuar nga Championsi.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.