Kosova

Ndodh edhe kjo! Për 200 euro i ha 5 krimba të gjallë

Një i ri nga Prishtina i është përgjigjur pozitivisht lojës “Humbësi Fiton” me Xhurim Demën.

Loja ishte e vështirë, po aq sa ishte e gërditshme. Detyra e lojtarit ishte t’i hajë 5 krimba. Ai i përpiu të gjitha, me ç’rast i fitoi dy kupona në vlerë 150 dhe 50 euro, që në total janë 200 euro.