Video

Ndjekje si nëpër filma e policisë në Las Vegas

Një polic ka shtënë me armë përmes xhamit të veturës për të ndalur një veturë me disa të dyshuar.

Ndjekja e të dyshuarve është bërë me një videoincizim katër minutësh, në të cilën policët William Umana dhe Paul Solmon ndjekin Rene Nunezin dhe Fidel Mirandan, të dyshuar për vrasje.

Miranda është vrarë ndërsa Nunez është i plagosur mirëpo u arrestua, transmeton Koha.net.

Incidenti filloi në orën 7 e 30 të mëngjesit të 11 korrikut kur 25-vjeçari Thomas Romero u vra në një autolarje nga të dyshuarit.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.