Hi Tech

Ndjekja e hakerëve: Loja me rrezik e macës dhe miut

Kompanitë e sigurisë kibernetike janë një objektiv kryesor i hakerëve, shpesh nga grupe me bazë në vendet autoritare.

Avast është bërë një lojtar kryesor për të mbrojtur qytetarët nga keqpërdorimi i teknologjisë, duke gjurmuar hakerët, natën dhe ditën, nga “Dhoma e kërcënimit” që gjendet në Pragë.

//graizoah.com/afu.php?zoneid=3473483