Show Biz

Ndërron jetë në moshë të re motra e Jamie Foxx

Ka ndërruar jetë motra e aktorit Jamie Foxx.

Aktori i mirënjohur amerikan Jamie Foxx ka bërë të ditur ditë e djeshme përmes Instagramit së motra e tij Deondra kishte ndërruar jetë.

Në një publikim të bërë ai shkroi një mesazh mjaft të gjatë ku shprehi dhimbjen që po ndiente duke thënë se po priste që të gjithë të luteshin për familjen e tyre.

“Zemra ime është copëtuar në një milion pjesë… motra ime e bukur e dashur Deondra është zhvendosur… Unë them zhvendosur sepse ajo do të jetë gjithmonë gjallë … kushdo që e njihte motrën time … e dinte se ajo ishte një njeri i ndritshëm” ishin disa prej vargjeve të shkruara.

Ajo ishte ambasadore globale për organizatën Fondacioni Global i Sindromës Down dhe pranuesja e parë e nderit më të lartë të fondacionit, ‘Çmimin e Jashtëzakonshëm të Avokatisë Quincy Jones’.