Show Biz

Ndërron jetë muzikanti i njohur shqiptar

Ka ndërruar jetë tekstshkruesi dhe instrumentalisti, Eroll Dogani.

Ai ishte i njohur për disa bashkëpunime dhe projekte të shumta muzikore.

Dogani indetifikohej më së shumti për këngët popullore vajtuese, disa nga kënëgt më të njohur ishin ‘Mu betove’, dhe ‘Une dhe ti’.

Lajmi për vdekjen e tij ka pikëlluar miq, familjar dhe adhurues të tij.

Image

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.