Bota

Ndaj Trump-it ka filluar një proces hetimi?!

Prokuroria e Manhattanit ka nisur një hetim ndaj presidentit Donald Trump dhe kompanive të tij, në lidhje me disa dyshime për mashtrime bankare dhe sigurimesh.

Duke paraqitur dokumente të reja për të nxitur kreun e Shtëpisë së Bardhë të paraqesë deklarata tatimore personale dhe të koorporatave për tetë vitet e fundit, Prokuroria e Manhattanit ka lënë të kuptohet se po heton presidentin dhe kompanitë e tij.

Lajmi u bë me dije nga gazeta New York Times, e cila shkruan se sipas asaj që dyshohet, presidenti amerikan mund të ketë rritur vlerën e pronave të tij për të marrë kredi më të mëdha bankare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.