KULTURË

Ndahet nga jeta aktori i mirënjohur shqiptar, Mirush Kabashi

Është ndarë nga jeta aktori i mirënjohur shqiptar, Mirush Kabashi.

Mirush Kabashi lindi më 17 Prill 1948 në Shkodër, ndërsa origjina e tij është nga Gjakova dhe ndërroi jetë sot në moshën 73 vjeçare.

Kabashi është cilësuar si një nga interpretuesit më të mëdhenj të poezisë në Shqipëri teksa ka dhënë një kontribut të madh në filmografinë shqiptare.