Life Style - Funny

NASA del me njoftim zyrtar: Një asteroid i rrezikshëm do ti afrohet tokës (Zbardhet data)

NASA ka njoftuar me anë të një komunikate se një asteroid i quajtur 2020ND do të kalojë pranë Tokës në 24 korrik dhe nuk përjashtohet mundësia që ta godasë planetin tonë.

Asteoridi është 170 metra i lartë, udhëton me 48 000 km/h dhe konsiderohet nga NASA si i rrezikshëm, duke u nisur nga mundësia që kanë për t’iu afruar kërcënueshëm Tokës.

Ky asteroid mendohet se do t’i afrohet planetit tonë në 5 milionë kilometra.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.