SPORT

Namligjiu shpallet kampion i FASK –së në Kosovë

Ardrit Namligjiu shpallet kampion i Auto Sporteve në Kosovë për vitin 2019, në kategorinë e 8 klasave, 2 prej 1200 cc deri në 1600 cc.

Gjithashtu, merr pjesë edhe në disiplinën Malore apo HIll Climb dhe në disiplinën Drag.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.