SPORT

Nagavci uron xhudistët kosovare: Vajzat e arta të Kosovës

Ministrja e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit Arbërie Nagavci ka përgëzuar xhudistët kosovare për suksesin e madh të arritur në lojërat olimpike në Tokio.

Ajo në një postim në Twitter ka përgëzuar xhudistët Majlinda Kelmendi, Distria Krasniqi dhe Nora Gjakova për performancën e treguar.

“Duke luftuar si vajza. Vajzat e arta të Kosovës”, ka shkruar Nagavci.

Të shtunën Distria Krasniqi mori të artën në kategorinë deri 48 kilogramë, ndërsa këtë sukses sot e arriti edhe Nora Gjakova në kategorinë deri 57 kilogramë.