KULTURË

Muzeu i Zemrave të Thyera në Prishtinë

Ditë më parë në Lapidariumin e Muzeut të Kosovës, është hapur ekspozita nga Muzeu i Zemrave të Thyera.

Ekspozita e këtij lloji është prezantuar për herë të parë në Kosovë, krahas 50 vendeve të botës apo në 28 shtete tjera.

Sipas organizatorëve qëllimi i ekspozitës është që të sjellin një event ndërkombëtar në Kosovë, si dhe njerëzit të mësohen për të ndarë storiet e tyre me të tjerët… /Teksti: Mihane HOXhAKameraman: Lutfi LUTFIU/

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.