Kosova

Mustafa takohet me përfaqësues të komuniteteve, diskutohet mundësia e bashkëpunimit

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, me bashkëpunëtorë është takuar me përfaqësuesit e komuniteteve, Emilija Redžepi, Veton Berisha dhe Hetem Arifi.

Gjatë takimit është diskutuar për gjendjen aktuale politike, mbarëvajtjen e procesit zgjedhor dhe mundësinë e bashkëpunimit në të ardhmen. /Kosova.info/