Kosova

Mustafa pret anëtarët e degës së LDK-së në Gjermani

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa ka pritur në takim anëtarë të degës së LDK-së në Gjermani.

Kryetari Mustafa i njoftoi për procesin zgjedhor të LDK-së.

Po ashtu, gjatë takimit u diskutua për organizimin dhe mobilizimin e nëndegëve në Gjermani.

U konfirmua që interesimi i bashkatdhetarëve tonë në Gjermani është shumë i madh.

I pranishëm në takim ishte edhe Avdullah Hoti, kryetar i Grupit Parlamentar të LDK-së