Kosova

Hallakatet Mustafa, i quan struca ata që po heshtin para “xhelates” Kusari Lila, “nuk do t’i hajë” – shkruan ai

Isa Musfata e ka quajtur xhelatë Kusari Lilën, pasi kjo e fundit e kritikoi Hotin për “shkelje protokolli” – shkruan Kosova.info

Duket që Mustafës i ka mbetur hatri për heshtjen e bashkëpunëtorëve të Hotit, për të cilët thotë se heshten pasi “xhelatja Kusari Lila nuk ua ka përmendur emrin”.

Sipas tij: “Strucat e kabinetit qevitar, këshilltarët, ministrat por edhe bashkëpartiakët e Hotit dhe të mitë heshtin, sepse atyre nuk ua ka permendur emrin xhelatja Kusari-Lila dhe se nuk do ti hajë”, ka shkruar Mustafa.

Miq të nderuarËshtë edukatë elementare njerëzore që e kemi kultivuar në familjet tona, të respektojmë të sëmurin. Ta…

Posted by Isa Mustafa on Monday, August 3, 2020

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.