Kosova

Murtezi: Institucionalistët e dështuar sulmuan gruan më të votuar

Deputetja e Vetëvendosjes Labinotë Demi-Murtezi i ka dalë në mbrojtje kryetares së Kuvendit Vjosa Osmani pas tensioneve që u krijuan mes saj dhe deputetit të LDK-së Xhavit Ukaj.

Ajo ka deklaruar se “institucionalistët e dështuar në qeverisjen e uzurpuar, sulmuan gruan më të votuar në zgjedhjet e fundit parlamentare”.

“Në rastet e vazhdueshme të paprecedentë në Kuvendin e Kosovës, ndodhi edhe kjo kur një deputet i vërsulet për ta sulmuar Kryekuvendaren Vjosa Osmani. Institucionalistët e dështuar në qeverisjen e uzurpuar, sulmuan gruan më të votuar në zgjedhjet e fundit parlamentare dhe figurën më të lartë femërore në institucionet udhëheqëae të Kosovës. #meVjosën”, ka shkruar ajo në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.