Kosova

Murati: Vetëvendosje e përdori për popullizëm bashkimin kombëtar

 Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka thënë se nuk ka debat racional në shoqërinë shqiptare për mundësitë e bashkimit kombëtar.

Ai ka thënë se edhe nga Vetëvendosje, kjo ide është promovuar vetëm si një ide populliste e asnjëherë si ide e qartë.

‘Është edhe Lëvizja Vetëvendosje e cila perceptohet në opinionin publik se është për bashkim kombëtar ndonëse është e paqartë se si e donë atë, rrugën drejt atij bashkimi dhe shpeshherë ka qenë një kërkesë sipas mendimit tim populliste se sa e vërtetë’, ka thënë Murati në Zona B, transmeton Kosova.info.