Kombëtare

Muharremaj gati në gjysmë të natës del në terren

Kryetari i Komunës së Suharekes, Bali Muharrmaj në orët e vona ka dalë në terren.

Muharremaj me ekipin e zjarrëfikësve ka vëzhguar nga afër situatën në fshatin Dobërdelan për shuarjen e zjarreve.

Shkrimi i plotë në Facebook:

Me ekipin e zjarrëfikësve ndodhemi tani mbi hapsirën e fshatit Dobërdelan, në shuarjen e zjarreve.

Edhe në orët e vona bashkë me disa banorë nga Dobërdelani dhe Samadraxha, jemi afër për të dhënë ndihmën dhe përkrahjen tonë.

Bali Muharremaj