Rajoni

MPB arrestoi tre persona për djegien e flamurit bullgar në Vevçani

Tre persona janë identifikuar si të përfshirë në djegien e flamurit bullgar në karnavalin e Vevçanit.

Sipas Kanal 5, tre personat janë marrë në pyetje në polici ndërsa në bashkëpunim me policinë do të ngritet kallëzim penal.

Vepra penal është e dënueshme sipas neneti 181 të Kodit Penal dhe parasheh dënim me para./Telegrafi/