Kombëtare

Moti sot në Shqipëri

RESHJET

Sot priten reshje të dobëta ose lokalisht të dobëta në të gjitha qarqet e vendit (siç tregohet në tabelë, respektivisht për secilin qark).

TEMPERATURAT

Sot temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë:

në bregdet: 12 / 22°C

në vendet e ulëta: 10 / 24°C

në vendet malore: 5 / 18 °C

ERA 

Sot era pritet të fryjë e lehtë deri mesatare.