Kosova

Mosliberalizimi i vizave për Kosovën, Pollo: Lidhet me azilkërkuesit nën qeverinë Rama

Ish-deputeti i PD-së Genc Pollo ka shpërndarë në Twitter një postim nga Gerald Knaus i Nismës Evropiane të Stabilitetit, ku sqaron se për po dëgjon se mos dhënia e liberalizimit të vizave për Kosovën lidhet me valët e migrimit dhe azilkërkuesit nga Shqipëria.

Knaus konfirmon se numri i shumtë i azilantëve nga Shqipëria në France etj., ka bërë që Franca e disa shtete të BE-së të jenë të rezervuar për të përkrahur liberalizimin e vizave për Kosovën.